Autohuoltoa yli 30 vuoden kokemuksella Huittisissa

Yhteystiedot

Vuodesta 1993 palvellut korjaamomme on valtuutettu Suzuki- ja Isuzu-merkkihuoltokorjaamo. Vuodesta 2001 alkaen olemme tarjonneet tasokasta erikoisosaamista myös Hyundai- ja KIA-autoihin.

Huollamme mielellämme varmalla osaamisella kaikkia automerkkejä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemistasi palveluista! Tarjoamme kaikki laadukkaat palvelumme kilpailukykyiseen hintaan.

Esimerkkejä huoltopalveluistamme:

 

 määräaikaishuollot

  katsastustarkastukset ja -kunnostukset

 katsastuspalvelu

 päästö- ja OBD-mittaukset

 testaukset ja vikadiagnoosit

 tuulilasien kiveniskemäkorjaukset ja tuulilasien vaihdot

 pikahuolto (esimerkiksi öljynvaihdot, sekä polttimoiden ja sulkien vaihdot ym.)

 renkaiden vaihdot

 ilmastointihuolto R134A ja R1234YF kylmäaineilla

 lisävarusteasennukset (vetokoukut, lohkolämmittimet, lisävalot ym.)

 

Huolehdi autosi määräaikaishuollosta

Hoida autosi määräaikaishuolto ajoissa. Määräaikaishuolto tulee tehdä automerkistä ja auton iästä riippuen noin 1–1,5 vuoden välein tai kun tietty ajokilometrimäärä tulee täyteen. Määräaikaishuolto sisältää normaalisti muun muassa moottoriöljyn sekä öljyn- ja raitisilmasuodattimien vaihdot.

Kun kokenut ammattilainen hoitaa määräaikaishuollon valmistajan ohjeiden mukaisesti, vältyt suuremmilta remonteilta. Teemme määräaikaishuollot käyttäen korkealaatuisia ja kestäviä varaosia sekä ajanmukaista työvälineistöä.

Varaa aika!

Panosta ilmastointihuoltoon

Auton ilmastointihuoltoon kannattaa panostaa. Kun ilmastointi toimii moitteettomasti, auton sisäilma pysyy puhtaana ja raikkaana. Kuumilla kesähelteillä toimiva ilmastointi on välttämätön, jotta pystyt ajamaan pidempiäkin matkoja turvallisesti auton puhaltaessa viileää ilmaa sisätiloihin. Jos auton ilmastointi ei toimi kunnolla kuumilla säillä, saatat tuntea itsesi huonovointiseksi ja keskittyminen ajoon ei onnistu.

 

Auton ilmastointijärjestelmä kannattaa huollattaa säännöllisesti. Mikäli huomaat ilmastoinnin tehossa ongelmia jo aiemmin, kannattaa huolto tehdä välittömästi. Huollamme perinteisten R134A-järjestelmien lisäksi myös uudemmalla R1234YF-kylmäaineella varustettujen autojen ilmastointilaitteet.

Kysy lisää ilmastointihuollosta

Tuulilasien vaihdot ja kiveniskemäkorjaukset

Onko tuulilasiisi tullut pieni särö? Pienen kiven tai vaikkapa hiekoitushiekan lentäminen suoraan tuulilasiin voi aiheuttaa särön lasiin. Tuulilasit myös vanhenevat ajan kuluessa: niiden pinta naarmuuntuu ja kuluu.

 

Tuulilasien kiveniskelmät on syytä korjata nopeasti, sillä pienestäkin säröstä tulee nopeasti laajempi halkeama. Teemme tuulilasien korjaukset ja vaihdot nopeasti ja varmasti. Kirkas ja ehjä tuulilasi on turvallisen ajon perusta.

 

Saat varaosaliikkeestämme myös kattavan valikoiman erilaisia varaosia. Lue lisää ja tule käymään!

Varaosat